Retningslinjer Storsalen

RETNINGSLINJER:

  • Sett deg inn i bruk av varmepumpe, stilles til 16 grader når dere forlater huset
  • Se egen instruks ved bruk av kjøkken
  • Åpne spjeld på kjøkken før viften settes på
  • Les bruksanvisning for oppvaskmaskin og kaffemaskinen
  • Vask opp og sett alt på plass etter bruk
  • Rengjør kjøkkenbenk kombidamper, varmeskap og komfyr
  • (ikke bruk vaskeprogram på kombidamper, dette utføres av utleieansvarlig)
  • Vask alle border og evt skitne stoler
  • Sop alle gulv. (Hvis du vasker selv, se egen instruks)
  • Sette bord og stoler på plass
  • Bord og stoler som er tatt ut av skuffene under scenen skal legges på plass
  • Mikrofon, lysbryter til takspotlight må slås av. Lydanlegg slås av med hovedbryter i skap.
  • Branninstruks – eget ark
  • Åpne og til slutt steng vann til urinal på herretoalett
  • Unngå å henge opp diverse på malte veggflater med tape.
  • Lokalet inne og uteområdet skal forlates ryddet (f.eks sneiper og bokser ute)
  • Sorter avfall og kast i 3 søppeldunker ute; kompost, papp og restavfall, sett i nye poser
  • Tømme søppeldunker på toalettene og sette i nye poser
  • Skader på inventar/hus erstattes av leietaker
  • Slukk alle lys, lukk alle vinduer, skru av kaffemaskinen og lås dørene
  • Termostat stilles til 10 grader (en i lille sal og i store sal)
  • Dørene inn til kjøkken og mellom sal og gang skal stå åpne for gjennomtrekk.
  • Utelys skal stå på når dere forlater huset
  • Bygdahuset skal forlates senest kl 03:00 ved arrangement.
  • Det er ikke tillatt å overnatte.

TILLEGG FOR DE SOM VASKER SELV:

  • Gulvene vaskes grundig, om nødvendig flere ganger
  • Vask toalettene, fyll opp med toalettpapir og tørkepapir
  • Brukte filler/mopper legges i bøtte på bøttekott
  • Lokalet forlates helt ryddig og rent
  • Dersom vaskinga ikke er skikkelig utført, må leietaker betale ekstra for vask

Utleielokaler som passer til de fleste anledninger